Jaunumi un apraksti

IZSTĀŽU SALONS COPPA ir mainījis nosaukumu!

IZSTĀŽU SALONS COPPA ir mainījis nosaukumu!

15.01.2015

Pēc veiktās rekonstrukcijas, izstāžu salons ir ne tikai mainījis nosaukumu, bet ir ieguvis pavisam jaunu izskatu un ekspozīciju.

Salonā ir iespējams aplūkot un iegādāties tādus pasaulē atzītus zīmolus kā Herman Miller, Lammhults, Frezza, Kinnarps, Arper, Imasoto, Montis un daudz citu atpazīstamu zīmolu dizaina mēbeles, lampas un aksesuārus. 

Meklē salonu Brīvības ielā 177, Rīgā.

MOBILEUM ir COPPA LTD preču zīme.  

BIROJU DIZAINA CENTRĀ COPPA pirms rekonstrukcijas izpārdošana

BIROJU DIZAINA CENTRĀ COPPA pirms rekonstrukcijas izpārdošana

16.07.2013

Sakarā ar plānoto salona rekonstrukciju, BIROJU DIZAINA CENTRĀ COPPA sākusies pirms rekonstrukcijas izpārdošana, kuras laikā ir iespējams iegādāties Herman Miller, Moooi, Lammhults, Montis, Molteni&C, Gervasoni, Flos, Foscarini un daudzu citu pasaulē pazīstamu zīmolu mēbeles, lampas un aksesuārus. Atlaides mēbelēm sākot no -70%, lampām -50%. Daļu no ekspozīcijas iespējams aplūkot šeit. Vairāk salonā Brīvības ielā 177. 

“Rīgas Krēslu Fabrika” saņem prestižo red dot dizaina balvu

“Rīgas Krēslu Fabrika” saņem prestižo red dot dizaina balvu

14.03.2012

Rīgas Krēslu Fabrikas ražotā taburete BLOOM (dizains - Aldis Circenis) ir pārliecinājusi “red dot award: product design 2012" starptautisko trīsdesmit ekspertu žūriju. Pēc vairāku dienu rūpīgas vērtēšanas BLOOM saņēma vienu no dizaina jomā visiekārojamākajām balvām. Radošie prāti un uzņēmumi no visas pasaules iesūtīja vērtēšanai 4’515 darbus. Tie tika vērtēti 19 kategorijās, no papīra saspraudes līdz mēbelēm, automobiļiem un arhitektūras projektiem. Taburete BLOOM iespaidoja žūriju ar savu augsto dizaina kvalitāti. Šī pasaulē augstu vērtētā balva piešķirta par “smalko dizaina valodu” kategorijā – Dzīvojamās telpas. 

Dizaina Katalogs palīdz!

Dizaina Katalogs palīdz!

22.12.2011

LatvijasArchitektūras decembra/janvāra numurā raksts par Dizaina Katalogu.

Rakstā atspoguļotas Dizaina Kataloga ideja un pielietošanas iespējas, kā arī sniegts dažādu kataloga funkciju detalizēts apraksts. To izlasīt ieteicams visiem, kuri Dizaina Katalogu jau izmanto ikdienas darbā, kā arī tiem, kuri katalogu atklājuši tikko. Tas sniegs skaidrāku priekšstatu, kā ātrāk atrast iecerēto, atlasīt un salīdzināt vienības, pieprasīt informāciju un tml.

Paldies raksta autorei un arhitektēm, Dacei Ūdrei un Evijai Sīlei, par komentāru! 

Jaunākais no XAL

Jaunākais no XAL

06.12.2011

XENON ARCHITECURAL LIGHTING jaunāko lampu katalogu apskati un lejuplādē šeit. 

1 2